Next Events
01. okt, zaterdag, 11:30–12:30
Guided Curator Tour
Locatie: Ferro
01. okt, zaterdag, 14:30–15:30
Guided Curator Tour
Locatie: Ferro
News
Podcast: De Architectuur van Verandering
De podcastserie ‘De architectuur van Verandering’ is een samenwerking met BNR Nieuwsradio en wordt gepresenteerd door Tracy Metz. read more (…)

OPENING: DRIEDAAGS PROGRAMMA 22, 23 EN 24 SEPTEMBER

We tellen af tot de opening: ITS ABOUT TIME trapt af op donderdag 22 september met een driedaags openingsprogramma. De openstelling voor het publiek van de tentoonstelling op donderdagavond van 17.00 tot 19.00 uur markeert het startschot van acht weken activiteiten en uitwisseling over de toekomst van de stad, onder meer met workshops, lezingen en stadswandelingen.

Via deze link een toegangsticket kopen voor de tentoonstelling.

Donderdag 22 september - Feestelijke publieksopening
Locatie: Ferro, Keileweg 25, Rotterdam
18.15 - 18.30: Openingsact Ferro 

Vanaf 17.30 uur is de Ferro open voor het publiek en is iedereen met een geldig toegangsbewijs welkom in de Ferro om de tentoonstelling te bezoeken. Om 18.15 uur openen we IT’S ABOUT TIME met een geluidsperformance. In het nabijgelegen Keilepand (Keilestraat 9 – K1) kun je de tentoonstelling FUTURE GENERATION, THIS IS 2072 bezoeken.

Er is meer!

Tijdens het makers-programma van vrijdag 23 september (voertaal voornamelijk Engels) geven deelnemende ontwerpers de gehele dag door presentaties. De dag wordt afgesloten met een reflectie van Saskia van Stein, directeur van de Architectuur Biennale Rotterdam en een vooruitblik door Derk Loorbach, professor socio-economische transities, directeur DRIFT en zijn co-curatoren van IT’S ABOUT TIME, Véronique Patteeuw, Léa-Catherine Szacka en Peter Veenstra.   

Op zaterdag 24 september is er een doorlopend publiek programma (voertaal Nederlands) met workshops, rondleidingen, wijktours en performances. Van 15.00 tot 17.00 uur is er een openingssymposium.